Op vrijdag 28 september kregen zes bedrijven de gelegenheid om hun businesscase te presenteren aan tweede- en derdejaars studenten van Cibap 'vakschool voor verbeelding' in Zwolle, waar de studenten vervolgens zelf op konden intekenen. Doel van dit onderwijstraject is dat studenten op basis van een businesscase een ontwerp- en uitvoeringsplan gaan maken. The Green East kreeg de gelegenheid om het bedrijf en de businesscase gericht op de bouw van een circulaire k(l)as te presenteren.

De studenten hebben van ons de volgende richtlijnen meegekregen:

  • Gebruik maken van biobased en circulaire materialen.
  • De natuur verbinden aan het innovatie- en onderzoekscentrum.
  • Inspirerende circulaire buitenruimte ontwerpen voor onderwijs, onderzoek en vergaderingen.
  • Een uitvoeringsplan samenstellen.

Uiteindelijk hebben 10 studenten onder begeleiding van docent Marjolein van der Werff een ontwerp gemaakt voor een circulair te bouwen K(l)as, waar o.a. onderwijs verzorgt kan worden.  

Op dinsdag 6 november hebben de studenten de ontwerpen en bijbehorende uitvoeringsplannen gepresenteerd. Wat een inspiratie en energie kwam daarbij los. Studenten van Cibap bedankt! De plannen hebben ons enorm veel inspiratie gegeven om toe te werken naar een uitvoeringsplan.

Terug naar overzicht

Meer nieuws

The Green East

Bij The Green East ontwikkelen we de circulaire economische toekomst van de agri- en foodbusiness. Wij staan aan de basis van green development door te zorgen voor kruisbestuiving tussen de startups die bij ons gehuisvest zijn en door het faciliteren van ondernemersgericht experimenteel onderzoek bij ons in de laboratoria, de kassen, de kweekkamers en de vollegrondsproefvelden. Daarnaast bieden wij onderwijsinstellingen ruime mogelijkheid om met ons mee te groeien.

Home of green development

Algemene Voorwaarden  / Privacy  / © 2019 The Green East  / website by: advice.nl

 

Contact

The Green East B.V.
Drosteweg 6 - 8
8101 NB Raalte
The Netherlands

info@thegreeneast.nl
0572-745612