The Green East beschikt over hightech laboratoria, kweekkamers, een kas, een leslokaal en vollegrondsproefvelden waar experimenteel onderzoek uitgevoerd kan worden door startups, studenten en kennishouders.

 

Bij ons vinden onderzoeken plaats die vallen binnen diverse thema’s, onder andere gericht op water, eiwit, licht en bodem. Met het resultaat van dit experimenteel onderzoek willen wij gezamenlijk bijdragen aan het veranderen van het lineaire agri- en foodproces naar een circulair proces. Samenwerken om door te groeien in green development, daar staat The Green East voor.

 

Vergaarde kennis wordt ingezet als kennisbank voor de agri- en foodbusiness. 

Neem contact met ons op via
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

nieuws
  • ABCKroos BV gaat van start LEES MEER

    ABCKroos BV gaat van start

    ABCKroos BV is een jong en innovatief bedrijf dat als eerste in Europa waterlinzen (= voedselveilig geteeld eendenkroos) verwerkt tot eiwitconcentrate ...

The Green East

Bij The Green East ontwikkelen we de circulaire economische toekomst van de agri- en foodbusiness. Wij staan aan de basis van green development door te zorgen voor kruisbestuiving tussen de startups die bij ons gehuisvest zijn en door het faciliteren van ondernemersgericht experimenteel onderzoek bij ons in de laboratoria, de kassen, de kweekkamers en de vollegrondsproefvelden. Daarnaast bieden wij onderwijsinstellingen ruime mogelijkheid om met ons mee te groeien.

Home of green development

Algemene Voorwaarden  / Privacy  / © 2019 The Green East  / website by: advice.nl

 

Contact

The Green East B.V.
Drosteweg 6 - 8
8101 NB Raalte
The Netherlands

info@thegreeneast.nl
0572-745612